top of page

Herstel je stroom van levensenergie en omarm je natuurlijke flow door krachtig ademwerk

We zijn op 1 november gestart met een nieuwe groep. Schrijf je HIER in voor de wachtlijst als je als eerst op de hoogte wil zijn bij het starten van een nieuwe groep.

"Daar ben ik veel te nuchter voor"

Maar ondertussen blijf je non-stop denken. Je gedachten gaan alle kanten op en het is niet stil te krijgen in je koppie. Soms krijg je er zelfs hoofdpijn van en duurt het lang voordat je in slaap valt.

Er zijn heel veel dingen die aandacht van je vragen. Jouw familie, partner, misschien jouw jonge kinderen, vrienden, sport, werk en dan heb je ook nog eens dat stomme huishouden wat eigenlijk wel echt moet gebeuren.

Er is geen tijd om te ontspannen en al helemaal niet om aan jezelf te werken. Aan jezelf werken is ook best wel spannend en je kijkt daar helemaal niet naar uit. Misschien ben je ook bang voor andermans reacties? Bang voor de verandering?

Op je werk vragen ze veel van je en je laat je van je allerbeste kant zien, maar het levert nog weinig successen op. Je droomt misschien wel van een hoger salaris, maar die lijkt nog ver weg te zijn. Ondertussen ben je al aan het zoeken naar een andere baan die beter bij je past. Maar wat dan?!

Veel onnodig snacken en achter je telefoon geplakt zitten is een dagelijkse verslaving geworden zonder dat je je er écht bewust van bent. Je bent onzeker over je lichaam en het vreet energie van je.

Toch voel je ergens diep van binnen wel dat er iets anders moet. Je houdt dit niet lang vol zo. Je voelt een onrust. Er zitten emoties vast die nu geen ruimte krijgen. Er zitten misschien zelfs trauma's vast, die verlost mogen worden. Maar het kunnen ook onzekerheden of angsten zijn. Wat heel erg begrijpelijk is in een wereld waar veel gaande is en veel van je gevraagd wordt!

Wat zou je graag weer meer willen genieten van het leven. Wat zou je graag tevreden willen zijn met wie je bent, hoe je eruit ziet, wat je doet en wat je allemaal hebt.

Wat zou het fijn zijn om meer tijd te hebben, gewoon geen haast meer! Zodat er ruimte ontstaat voor jou zelf. Zodat jij tijd hebt om diep te ontspannen en een gezonde balans vindt tussen me-time en anderen-time. Op een manier dat je écht alles uit het leven kan halen zoals jij daar gelukkig van wordt.

WhatsApp Image 2022-02-03 at 16.03.41 (2).jpeg


"Adem is de brug die de geest verbindt met het bewustzijn en het lichaam"

– Thich Nhat Hanh

Het kost je niet veel tijd, en toch is dit levensveranderend

Je hebt werkelijk niets meer of minder nodig om in leven te blijven en om je levend te voelen dan je ademhaling. Wanneer je dit gaat voelen glijden de zorgen en onzekerheden zo van je af. Je ademhaling is de belangrijkste tool om te voelen dat je leeft en om je bewust te worden van jezelf en de wereld. Als je ademhaling volluit stroomt dan kun je in volle overgave leven. Je ademhaling IS je levensenergie!

In verbinding met je lichaam mag alles er zijn

Langzaam, op jouw tempo, pel je laagje voor laagje, maskertje voor maskertje, van jezelf af. Wanneer je eenmaal in verbinding bent met je lichaam is het veel makkelijker om emoties toe te laten. Je bent niet meer bang om jezelf te laten zien. Het is opeens normaal om tijd voor jezelf te nemen en je geniet er ten volste van. Je voelt je niet schuldig tegenover de ander, omdat je aan alles voelt dat je het waard bent om tijd voor jezelf te nemen. Je durft vaker 'nee' te zeggen. 

Als je je levensenergie leert beheersen, dan beheers je het leven

Ademwerk is het allermooiste middel om jezelf en het geluk weer helemaal terug te vinden. Je gaat ervaren dat je goud in handen hebt met alle tools die ik jou ga meegeven. En dan kun jij je dromen werkelijkheid gaan maken. Want je voelt opeens dat ALLES mogelijk is.

Tien lange termijn effecten van ademwerk:

WhatsApp Image 2023-07-25 at 14.57.48 (1).jpeg
 1. Diepe ontspanning in lichaam en geest

 2. In verbinding met je lichaam

 3. Groot zelfvertrouwen

 4. Een blijvende innerlijke rust

 5. Goede stressregulatie

 6. In het moment kunnen leven

 7. Minder pijnklachten

 8. Leven vanuit liefde, niet vanuit angst

 9. Gezond mentaal en emotioneel welzijn

 10. Geen twijfels meer
   

juudtranszen.png

ADEMFLOW PROGRAMMA

Een intens 8 maanden programma waarin je weer volledig terugkomt in jouw eigen gezonde flow. Waar je weer in contact komt met je lichaam en in het ritme van de natuur mag gaan leven. Dit is het enige online programma wat je nog hoeft te volgen, hierna leef je weer precies zoals jij wil!

In dit programma ga jij van...

 • ..heel veel denken naar heel veel voelen

 • ..onzekere gedachten naar een diep zelfvertrouwen

 • ..angstig voelen naar veilig voelen 

 • ..frustraties naar acceptatie

 • ..geen tijd voor jezelf naar heel veel tijd voor jezelf

 • ..vastzittende emoties/trauma's naar stromende levensenergie

 • ..altijd 'ja' zeggen naar veel meer 'nee' zeggen

 • ..liefde geven naar liefde kunnen ontvangen

 • ..altijd druk hebben naar meer innerlijke rust

 • ..twijfels naar meer gerichte keuzes durven maken

 • .."ik ben hier te nuchter voor" naar "dit zou iedereen moeten doen"

juudtr.png

"In dit programma sta je er niet alleen voor. Je bent met een groep. Je gaat samen door een proces en je steunt, motiveert en inspireert elkaar om door dit proces heen te komen.

Ik zorg altijd voor een veilige omgeving waar jij al je kwetsbaarheid mag uiten.

Ademwerk is het mooiste, puurste en meest geduldige middel wat je kan toepassen om dichter bij jezelf te komen. En precies bedoeld voor nuchtere mensen!"

 

 

Na 8 maanden mag jij deze resultaten verwachten:

 • Je weet hoe ademhaling jou direct kalmeert en rust in hoofd en lichaam brengt.

 • Je kan dagelijks ademoefeningen inzetten om jezelf te motiveren, balanceren of kalmeren, afhankelijk van je behoeften.

 • Je slaapt beter en hebt meer energie.

 • Je zelfvertrouwen is enorm gegroeid.

 • Je voelt een diepere verbinding met je lichaam en de natuur, waardoor je meer geniet van het leven.

 • Je durft vaker "nee" te zeggen en maakt keuzes die bij jou passen.

 • Je brein is niet overprikkeld, je hartslag is rustig en je ademhaling gaat via je buik.

 • Met één simpele ademhaling kun je jezelf tot rust brengen en van het moment genieten.

 • Je hebt controle over je levensenergie en kunt diep verbonden zijn met je relaties.

 • Je durft emoties toe te laten en te laten stromen.

 • Je kent je grenzen en geeft ze op tijd aan.

 • Je bewustzijnsniveau is aanzienlijk gestegen, terwijl je toch volledig geaard bent.

 • Je staat veerkrachtig in het leven en omarmt uitdagingen als waardevolle lessen.

 • Je komt dichter bij het antwoord op je levensdoel en het doel van je bestaan.

 • Je voelt je fantastisch en hebt het gevoel dat je de hele wereld aankan!Hoe gaan we dit bereiken?

Jij gaat elke dag aan de slag met de kracht van de ademhaling. Als je iedere dag 1 minuut besteed aan bewust ademen, dan gaat het vanzelf eigen worden. Makkelijker dan dit kan ik het niet maken voor je.

Je gaat je zenuwstelsel een reset geven door twee keer per maand deel te nemen aan een online verbonden ademsessie van 60 minuten. Elke sessie is er een ander thema. Deze thema’s hangen samen met het seizoen waar we in zitten. Zo kun jij op een natuurlijke flow verder ontwikkelen. Dat betekent met veel geduld en vertrouwen. Naast dat het je zenuwstelsel een reset geeft waarbij je diepe rust en ontspanning in lichaam en geest gaat ervaren, zorgt het er ook voor dat je op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau ontwikkelt. Als je live bij deze ademsessies bent, ontmoet je ook de anderen. Na een ademsessie word altijd nagepraat en worden ervaringen met elkaar gedeeld. Een hele fijne manier om verbinding te maken en kwetsbaar te mogen zijn. Zo hoor je ook in welke processen anderen zitten en dit werkt heel ondersteunend voor jouw eigen proces.

Je gaat je levensenergie leren beheersen door het beoefenen van pranayama. Prana staat voor: levensenergie en ayama staat voor beheersing. Hiermee doorbreek je fysieke en emotionele blokkades in je lichaam. Je leert beter aanvoelen wat je nodig hebt en kan jezelf door middel van pranayama motiveren, activeren, balanceren en kalmeren. Jij bepaald wanneer je je levensenergie vol laat stromen (bijvoorbeeld op een festival) en wanneer je jouw energie wat meer bij je houdt (bijvoorbeeld op werk). Twee keer per maand ontvang je van mij een email met een nieuwe pranayama van ongeveer 30 minuten. Het niveau gaat elke keer langzaam omhoog. Alle oefeningen kun je ook los terugkijken binnen de ledenpagina. 

Iedere maand wordt je uitgedaagd. Uitdagingen in ons leven zijn er namelijk altijd. Die zullen nooit weggaan. Je kunt ze niet ontlopen. Je moet uitdagingen gaan zien als levenslessen. Hierdoor ga je uitdagingen meer kunnen omarmen en ga je de schoonheid zien in elke les die je leert. Hoe moeilijk deze soms ook is. Denk hierbij aan koud water challenges en uitdagingen buiten je comfort zone. Het staat je vrij om jouw ervaring te delen binnen de community, waar de anderen ook hun ervaring weer met jou delen.

Als jij het ADEMFLOW programma volgt krijg je dit nog als BONUS:
Je mag gratis deelnemen aan de SOL adem community gathering. Op zo’n dag is iedereen welkom die in het ADEMFLOW programma zit. We komen samen om elkaar te steunen, motiveren en inspireren. Natuurlijk verzorg ik een ademsessie, maar ik nodig ook gastdocenten uit om jou te voorzien van nieuwe kennis en ervaringen. Op zo’n inspirerende dag doen we aan potluck. Samen zullen we het eten delen, net als onze levenservaringen. Een hele bijzondere dag, die je niet wil missen. Hier kom je thuis!

En omdat ik liever te veel geef dan te weinig, ontvang je ook altijd hoge kortingen op mijn overige live adem-evenementen. Denk hierbij aan ademworkshops, adem- en koudetrainingen en cacaoceremonies! En je zal er altijd als eerst van op de hoogte zijn.

Kies jij voor het ADEMFLOW GOLD programma?
Dat is dan alles wat hierboven staat en inclusief een persoonlijke ademanalyse en drie 1:1 online ademcoaching sessies!

Met het ADEMFLOW GOLD programma krijg je meer persoonlijke coaching. Tijdens de persoonlijke ademanalyse van 30 minuten kijken we naar jouw ademhaling en welke (adem-)patronen jij kan gaan doorbreken, zodat je nog meer uit dit programma haalt.

Daarna volgen drie 1:1 online ademcoaching sessies van 60 minuten. Ongeveer 1 x per 2 maanden heb je mijn persoonlijke aandacht even helemaal voor jou. Dan kijken we samen waar je nu staat en zal ik kritische vragen stellen om jou verder te helpen. Daarna gaan we ademoefeningen doen die speciaal op jou afgestemd zullen zijn. 

Voor meer persoonlijke aandacht, sneller en beter resultaat kies je dit programma.

WhatsApp Image 2023-07-25 at 14.57.48 (3).jpeg
Schermafbeelding 2023-07-25 om 20.37.06.png
WhatsApp Image 2022-02-03 at 15.59.11 (1).jpeg

Inmiddels ben ik alweer ruim 4 jaar aan het werk als holistisch ademcoach en blijf ik mij constant ontwikkelen en verdiepen in de kracht van de ademhaling. Ik heb al veel verschillende mensen 1:1 mogen coachen op hun ademhaling en veel ademsessies en ijskoud water trainingen mogen organiseren. Stuk voor stuk zijn de mensen verrast over hoeveel de ademhaling voor je kan betekenen.

Omdat ik een groot empathisch vermogen heb kan ik er snel voor zorgen dat jij je veilig en op je gemak voelt bij mij. Niets is voor mij 'te gek'. Ik kan heel goed luisteren en weet goede vragen te stellen. Hierdoor komen we snel bij jouw kern en kun jij grote stappen maken in jouw ontwikkeling.

Ik heb een aanstekelijk enthousiasme voor de kracht van de ademhaling waardoor jij ook snel meegezogen zal worden in deze magische wereld!

LAAT MIJ JOU OOK HELPEN

Dit is jouw tijd!

We zijn op 1 november gestart met een nieuwe groep. Schrijf je HIER in voor de wachtlijst als je als eerst op de hoogte wil zijn, wanneer jij je kan inschrijven voor de volgende groep.

ADEMFLOW PROGRAMMA

8 MAANDEN

Twee keer per maand een live online ademsessie van 60 minuten

Iedere maand een ijskoud water challenge of buiten je comfort zone challenge

Twee keer per maand een 30 minuten pranayama oefening

Toegang tot besloten community

Toegang tot 50+ adem/meditatie video's

Gratis deelnemen aan de SOL adem community gathering

Hoge kortingen op live-events

595 euro

ADEMFLOW
GOLD
PROGRAMMA

8 MAANDEN

Twee keer per maand een live online ademsessie van 60 minuten

Iedere maand een ijskoud water challenge of buiten je comfort zone challenge

Twee keer per maand een 30 minuten pranayama oefening

Toegang tot besloten community

Toegang tot 50+ adem/meditatie video's 

Gratis deelnemen aan de SOL adem community gathering

Hoge kortingen op live-events

Persoonlijke ademanalyse van 30 minuten

Drie 1:1 online ademcoaching sessies van 60 minuten!

695 euro

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten

Boek gratis een call in en laten we elkaar beter leren kennen.
Hier is ook ruimte om al je vragen te stellen.

Het ADEMFLOW programma is voor jou geschikt als je..

..wel een potje zelfliefde kan gebruiken

..van al je onzekere gedachten af wil

..klaar bent voor een transformatie

..zeker weet dat je meer vanuit het contact met je lichaam/ je intuïtie wil gaan leven

..gelijkgestemden nuchtere mensen zoekt die jou begrijpen

..tijd wil investeren om jouw mooiste leven te manifesteren

..hierna klaar wil zijn met zoeken naar MEER of BETER

 

Het ADEMFLOW programma is niet zo voor jou geschikt als je..

..21 jaar of jonger bent

..zware medicatie inneemt

..zwangerschap, oogproblemen, nieraandoeningen, schildklierproblemen, hart/vaatziekten, epilepsie, recente chirurgie/hechtingen/verwondingen

..geen tijd wil investeren om jouw hart te kunnen volgen

..liever in je hoofd leeft, dan vanuit verbinding met je lichaam

..niet gelooft in de kracht van ademwerk

 

Gun jezelf een mooi cadeau


"Ademwerk is een krachtige manier om je bewustzijn te vergroten en jezelf te bevrijden van beperkingen"

- Wim Hof

De ademsessies

Op dinsdagavond van 20.00u tot 21.00u vinden de online ademsessies plaats. Deze sessies worden uitgezonden via ZOOM.

Als je in het programma zit kun je via het ledenportaal bij de online ademsessies komen. Daar klik op je de link en dan wordt je automatisch doorgestuurd naar ZOOM. Je hoeft geen account aan te maken, maar je moet wel je e-mailadres en naam invullen. Iedereen heeft zijn/haar camera aan staan, zodat ik met je mee kan kijken. Ik ben de enige die kijkt, want de rest van de groep ligt of zit met zijn/haar ogen gesloten. Veiligheid staat altijd voorop en daarom kijk ik met jou mee.


Afhankelijk van het thema beginnen we met beweging, een meditatie of een pranayama oefening. Hierna gaan we een verbonden ademhalingssessie doen. Een speciale ademtechniek die wordt ingezet om jezelf te helen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik begeleidt je met muziek en mijn stem door de sessie heen. De muziek is telkens opnieuw afgestemd op het thema, zodat jij dieper in je proces kan gaan.

Allerlei sensaties kunnen ervaren worden, waaronder tintelingen, koud/warm, visualisaties van kleuren en patronen, emoties die vrijkomen, etc. Het is iedere keer weer een magische ervaring en het brengt je precies wat je nodig hebt.

Aan het eind nemen we altijd de tijd om met elkaar te delen wat we ervaren hebben. Hier wordt met aandacht, geduld en respect naar elkaar geluisterd. Als gevolg ga je in het dagelijks leven je bewuster worden van je ademhaling, jezelf, je gedrag en je emoties. 

Data

Thema's

2023
7 november
21 
november

12 december
19 december


2024
9 januari
23 januari

6 februari
20 februari

5 maart
19 maart

9 april
23 april


7 mei
21 mei

4 juni
18 juni


Dankbaarheid
Naar binnen keren

Geven en delen
MagieStilte
Vertragen


Veiligheid
Ontvangen

Zelfliefde
Wat wil ik?

Pad van dapperheid
Vertrouwen

Ogen openen
Authenticiteit

Comfort-zone
Verbinding

 

Pranayama

In de eerste en derde week van iedere maand ontvang je van mij een e-mail met een nieuwe pranayama video. Pranayama is Sanskriet, Prana betekent levensenergie en Ayama betekent beheersing. Volgens de yoga filosofie staat de ademhaling in verbinding met de levensenergie. Je kunt door je ademhaling meer energie krijgen en deze sturen. Er zijn verschillende soorten oefeningen, sommigen geven je energie een boost, andere werken kalmerend. Ze kunnen hierdoor een bijdrage leveren aan zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning. 

In de video's die je van mij ontvangt tel ik van begin tot eind mee met de ademoefeningen. (Bijvoorbeeld: 4 seconden inademen, 4 seconden de adem vasthouden en 8 seconden uitademen)

Er zitten 5 ademoefeningen in elke pranayama video. Het niveau van elke video ligt telkens een stukje hoger.

Je traint hiermee je longcapaciteit, je uithoudingsvermogen en het vermogen om je levensenergie te beheersen. Dit heeft grote voordelen op jouw gezondheid en kwaliteit van leven.

Jij bepaalt zelf hoe vaak je pranayama gaat beoefenen. Het is gezond om elke ochtend pranayama te beoefenen. Ik stuur je tips via de mail om er een routine van te maken. Mijn advies zou zijn dat je elke pranayama video minstens vier keer (dat is 2 x per week) kan uitvoeren. Is het minder? Dan wordt het lastig om het stijgende niveau bij te houden. En dat zou vooral heel jammer zijn voor jezelf. Het zijn weer kleine me-time momenten waarin je weer helemaal tot rust komt. 

De challenges

Aan het begin van de maand vind je de uitdaging van die maand terug in het ledenportaal en via je mail. Je hebt een hele maand de tijd om die challenge uit te voeren.

Wanneer je een challenge aan het uitvoeren bent, maak je er een foto of video van en deze mag je binnen de community op het ledenportaal plaatsen. Deze foto's en video's worden niet met anderen gedeeld en zijn alleen bedoeld om binnen de community te blijven.

Binnen de community deel je wat je makkelijk of moeilijk vond aan deze challenge en anderen kunnen daar weer op reageren. Zo vind je steun, inspiratie en motivatie voor de volgende challenge! Als het niet is gelukt om de challenge uit te voeren, kun je dat hier ook kwijt. Wat is de reden geweest waarom het niet is gelukt? Vertel het de anderen en laat je opnieuw motiveren en inspireren.


Iedere challenge brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en laat nieuwe kanten van jou zien. Probeer goed te reflecteren op wat er emotioneel en mentaal met je gebeurd wanneer je een nieuwe challenge binnen krijgt en wanneer je hem uitvoert.

Het is fijn om de gehele ontwikkeling die je maakt op te schrijven in je notitieboekje. Dit notitieboekje ontvang je van mij per post, zodra je je definitief ingeschreven hebt.


De challenges die ik aan jou geef blijven een verrassing! Een kleine tip van de sluier: iets met buiten je comfort zone en ijskoud water... ;)

Waarom?

 1. Persoonlijke groei: Buiten je comfortzone treden daagt je uit om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, jezelf te verbeteren en te groeien als persoon. Het stelt je in staat om je grenzen te verleggen en te ontdekken wat je echt kunt bereiken.
   

 2. Nieuwe ervaringen: Als je je comfortzone verlaat, kom je in aanraking met nieuwe situaties, mensen en omgevingen. Deze nieuwe ervaringen verbreden je perspectief en vergroten je inzicht in de wereld om je heen.
   

 3. Zelfvertrouwen: Het overwinnen van uitdagingen buiten je comfortzone geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Het laat zien dat je in staat bent om met onbekende situaties om te gaan en succesvol te zijn, wat je zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroot.
   

 4. Creativiteit en innovatie: Het verlaten van je comfortzone moedigt je aan om nieuwe ideeën te verkennen en innovatief te zijn. Het stimuleert je creativiteit omdat je buiten de bekende paden treedt.
   

 5. Aanpassingsvermogen: Door je comfortzone te verlaten, leer je flexibel en veerkrachtig te zijn. Dit helpt je om beter om te gaan met veranderingen en onverwachte situaties in het leven.
   

 6. Zelfbewustzijn: Het verkennen van nieuwe gebieden buiten je comfortzone helpt je om jezelf beter te leren kennen. Je ontdekt je sterke punten, zwakke punten en verborgen talenten.
   

 7. Leermogelijkheden: Buiten je comfortzone treden biedt leermogelijkheden die je anders misschien niet zou hebben gehad. Je staat open voor nieuwe kennis en inzichten.
   

 8. Ontsnappen aan stagnatie: Als je te lang in je comfortzone blijft, loop je het risico om in een sleur te raken en jezelf te beperken. Door uit te dagen, voorkom je stagnatie en blijf je groeien.
   

 9. Verwezenlijking van doelen: Veel doelen en dromen liggen buiten je comfortzone. Door jezelf uit te dagen, vergroot je de kans om je doelen te bereiken en je dromen na te jagen.
   

 10. Spannend en lonend leven: Het leven buiten je comfortzone kan uitdagend zijn, maar het is ook opwindend en lonend. Je maakt herinneringen en ervaringen die je voor altijd zult koesteren.

Hier leer je gelijkgestemden kennen! En dat doe je al binnen het ledenportaal en tijdens de ademsessies.

Maar er is ook nog een speciale SOL adem community gathering dag! Hier komen we allemaal live samen. Je hebt de mogelijkheid om twee keer gratis deel te nemen aan deze dag (t.w.v. €150,-)! 

 

Elke keer is er een ander programma, maar om jou een beeld te geven van de SOL adem community gathering dag kun je hieraan denken:

 • Pranayama

 • Meditatie 

 • Stiltemomenten

 • Ademsessie

 • Gastdocent 

 • Voldoende tijd om elkaar te leren kennen en ervaringen te delen

 • Potluck 

 • En verder mag je doen waar jij behoefte aan hebt. zie het als een mini-retraite dag!

Markeer deze data alvast in je agenda ;)

Zondag 3 december 2023

Vrijdag 12 april 2024 
             

Zondag 25 augustus 2024                
 

10.00u tot 16.00u

14.00u tot 20.00u

10.00u tot 16.00u

Locaties
De exacte locatie voor de SOL adem community gathering kan ik nog niet garanderen. Maar je mag verwachten dat deze locaties variëren tussen regio Utrecht en Eindhoven. Het zijn altijd prachtig gelegen locaties, omringt door groen, zodat de natuur je helemaal omarmt. De locaties zullen makkelijk bereikbaar zijn met de auto en met het OV. En samenrijden wordt natuurlijk gestimuleerd. 

Data

Het ADEMFLOW GOLD programma

Speciaal voor jou als je verlangt naar meer 1:1 persoonlijke online ademcoaching

 

Ervaar jij vaak klachten zoals:

 • Hoofdpijn

 • Hoge en snelle ademhaling (in de borst)

 • Stress en spanning

 • Paniekaanvallen

 • Angst

 • Boosheid / frustraties

 • Moeite om emoties te uiten

 • Emotionele blokkades

 • Trauma's die zich blijven herhalen in je hoofd

 • Lichamelijke klachten

Dan zou het ADEMFLOW GOLD programma wat voor jou kunnen zijn. In dit programma geef ik jou extra aandacht om te werken aan jouw klachten/problemen die jij ervaart. 

Dat doe ik in eerste instantie door een persoonlijke ademanalyse van 30 minuten. Deze plannen we direct in zodra jij je hebt aangemeld. Tijdens deze analyse zal ik patronen ontdekken waar je waarschijnlijk regelmatig tegenaan loopt in je leven, wat ervoor zorgt dat je klachten aanhouden of erger worden. Ik zal deze patronen benoemen, en jij kunt bevestigen of ze voor jou kloppen. Een ademanalyse biedt veel inzichten en kan zelfs emoties vrijmaken, omdat jouw manier van ademen verbonden is met hoe je leeft.

Na de persoonlijke ademanalyse weten we waar jouw probleempunten liggen en kunnen we tijdens de 1:1 ademsessies van 60 minuten hier verder op in gaan. Tijdens deze sessies gaan we ademgebieden die niet stromen of gesloten zijn weer openen. Ook dit brengt opnieuw weer veel emoties met zich mee, maar is een prachtig proces die nodig is om jou dichter bij jezelf te brengen. Onthoud dan ook dat je alleen datgene gaat ervaren waar jij ook als mens klaar voor bent. Het geeft je precies wat je nodig hebt.

Alle sessies worden digitaal gepland. Ik stuur je een agenda per e-mail, waarin je de beschikbare data en tijden kunt bekijken en direct je afspraak kunt vastleggen. Mocht je de afspraak willen annuleren of verzetten, dan is dat geen probleem. Tot 12 uur van tevoren kun je dit per e-mail regelen.

Het ADEMFLOW GOLD programma bied jou de kans om meer persoonlijke aandacht te ontvangen tijdens dit bijzondere proces. Het helpt je om sneller en diepgaander resultaat te bereiken, na slechts 8 maanden. Als dit klinkt als wat je nodig hebt, aarzel dan niet om je aan te melden. Ik kijk ernaar uit om samen met jou de reis naar binnen te maken.

Meestgestelde vragen

Waarom duurt dit programma 8 maanden?

Persoonlijke groei heeft tijd nodig, en dat geldt ook voor ademwerk. Soms kan het zo intens zijn dat er voldoende tijd moet zijn om alles wat je hebt ervaren te verwerken. Naarmate je bewustzijn groeit, zul je dit merken in je dagelijks leven. Het is belangrijk om ook tijd te nemen om met anderen over je nieuwe inzichten te praten. Gelukkig biedt de adem-community een plek waar je dit kunt doen, vooral als je besluit dit programma te volgen.

Het programma is zorgvuldig opgebouwd en sluit volledig aan bij het seizoen waarin we leven. Als je weer in contact wilt komen met je lichaam, is het essentieel om in harmonie met de natuur te leven. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jij bent een integraal onderdeel van de natuur, en daarom is het belangrijk om te luisteren naar wat de natuur van je vraagt. Naarmate je dichter bij jezelf komt, wordt het gemakkelijker om naar die innerlijke roep te luisteren. Neem de tijd voor dit proces, want het zal je uiteindelijk helpen om in balans te komen en een dieper niveau van harmonie te ervaren.

Verzeker jezelf nu van een plekje op deze magische reis!

We zijn op 1 november gestart met een nieuwe groep. Schrijf je HIER in voor de wachtlijst als je als eerst op de hoogte wil zijn, wanneer jij je kan inschrijven voor de volgende groep.

ADEMFLOW PROGRAMMA

8 MAANDEN

Twee keer per maand een live online ademsessie

Iedere maand een ijskoud water challenge of buiten je comfort zone challenge

Twee keer per maand een 30 minuten pranayama oefening

Toegang tot besloten community

Toegang tot 50+ adem/meditatie video's

Gratis deelnemen aan de SOL adem community gathering

Hoge kortingen op live-events

595 euro

ADEMFLOW
GOLD
PROGRAMMA

8 MAANDEN

Twee keer per maand een live online ademsessie

Iedere maand een ijskoud water challenge of buiten je comfort zone challenge

Twee keer per maand een 30 minuten pranayama oefening

Toegang tot besloten community

Toegang tot 50+ adem/meditatie video's 

Gratis deelnemen aan de SOL adem community gathering

Hoge kortingen op live-events

Persoonlijke ademanalyse van 30 minuten

Drie 1:1 online ademcoaching sessies van 60 minuten!

695 euro

Ik hoop je binnenkort te mogelijk verwelkomen op deze magische reis! Als je nog vragen/opmerkingen hebt, 
neem dan contact met mij op.
Onthoud: niets is "gek" om te vragen of te zeggen.

Liefs,
Judith Sol

juudtrans3.png
bottom of page