top of page

Het grootste geschenk wat je kunt geven, is niet wat erin zit, maar de intentie achter het geven.

Hier deel ik met liefde mijn gratis tools om jou verder te helpen op je innerlijke reis naar meer rust, energie, zelfvertrouwen en geluk. Hoe bewuster jij je van je ademhaling bent, hoe bewuster je van jezelf en de wereld wordt. Ontdek, ervaar en integreer.

gratisonlineademsessie.png
ADEMBREAKINSTAWEBSITE.png

In deze gratis online ademsessie op donderdag 21 december ga ik jou laten zien wat de kracht is van ademhaling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Deze sessie is voor iedereen die nieuwsgierig is of nog nooit eerder een ademsessie bij mij gevolgd heeft. Deze sessie is geschikt voor beginners. Het enige wat je nodig hebt is privacy en een plekje waar jij comfortabel kan liggen. Op 21 december ontvang je van mij een e-mail met een zoom-link. Om stipt 20.00u beginnen we en we ronden af rond 21.00u. Ben jij erbij? Stuur mij een e-mail. Klik op de afbeelding hierboven en meld je aan!

Maandagen zijn vaak druk, hectisch en chaotisch. Precies het juiste moment om een pauze in te lassen zodat je die stress niet meeneemt de rest van je week in. Ik deel altijd drie effectieve ademoefeningen om je koppie even tot rust te krijgen. Je hoeft mij alleen maar te volgen op Instagram en vanaf daar kun je iedere maandagavond om 20.00u mij LIVE zien. 

In dit gratis e-boek vind je drie ademoefeningen inclusief video's die je zelf op je eigen tijd kan afspelen en kan volgen. Deze simpele ademoefeningen zijn er om meer rust en vertrouwen te vinden in jezelf. Iedereen kan deze ademoefeningen doen. 
Vul hieronder je naam en e-mailadres in en dan ontvang je hem in je inbox!

bottom of page