top of page
1.3.jpg

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT IS ADEMWERK?

Ademwerk bestaat uit een breed scala aan ademhalingsoefeningen die ingezet kunnen worden om te werken aan een goede holistische gezondheid. Ademwerk word vaak aangeboden door een ademcoach.

WAT ZIJN DE LANGE TERMIJN EFFECTEN VAN ADEMWERK?

Een diep zelfvertrouwen, goede stressregulatie, een sterk immuunsysteem, blijvende innerlijke rust, sterke mentale en emotionele gezondheid, kunnen leven vanuit overgave, minder last van angsten, minder pijnklachten, in het moment kunnen leven en je zielsmissie vinden.

WANNEER MAG JE NIET DEELNEMEN AAN EEN ADEMSESSIE OF KOUDETRAINING?

Zwangerschap, hart- en vaatziekten, epilepsie, slikken van zware anti-depressiva, ernstige paniekaanvallen, glaucoma. Elke persoon die deelneemt aan een adem- en koudetraining is verplicht om een eigen risico verklaring te ondertekenen. Heb je daar vragen over? Contacteer mij gerust.

WAT IS EEN ADEMSESSIE?

Bij een ademsessie wordt de verbonden ademhalingstechniek toegepast voor 20 tot max. 40 minuten achter elkaar. Hierdoor krijg je meer zuurstof binnen dan jouw lichaam gewend is. Je hele systeem gaat aan staan en dat ga je voelen door middel van verschillende fysieke, mentale, emotionele en misschien zelfs spirituele sensaties. Na het actieve gedeelte heb je 10 tot 15 minuten ontspanning. Hier vind vaak heling plaats op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

WAT IS EEN KOUDETRAINING?

Een koudetraining is erop gericht dat je de juiste mindset en focus ontwikkelt om het ijskoude water in te kunnen stappen en daar ongeveer 2 minuten in kan blijven, zonder dat je in de fight/flight of freeze stand terecht komt. Door ademhalingstraining word je voorbereid op de stress die lichaam en geest gaan ervaren tijdens de kou. Door je ademhaling onder controle te krijgen kun je het ijskoude water de baas worden.

HOE ZIET EEN ONLINE ADEMSESSIE ERUIT?

Via mail ontvang je van mij een zoom-link. Op de dag van de online ademsessie klik je op deze link en meld je je aan. Je zet je camera aan en je geluid uit. Jij zorgt voor een comfortabele plek waar je lekker kan liggen en niet gestoord kan worden. We beginnen met wat kleine bewegingen en doen een pranayama oefening om onze lichaam en geest te kalmeren en voor te bereiden. Dan doen we een body-scan. Daarna volgt de sessie waarbij de verbonden ademhaling toepassen voor ongeveer 30 minuten. Ik begeleid je met mooie muziek en mijn stem door de sessie heen. Daarna heb je 10 minuten ontspanning waarin je weer rustig mag ademen. Als laatst mag je je ervaring delen met de anderen en dan sluiten we af. In totaal zijn we gemiddeld 1,5 uur bezig.

HOE KAN IK DEELNEMEN AAN DE ONLINE ADEMSESSIES?

Als je wil deelnemen aan de online ademsessies moet je lid worden. Dat kan via de SOL MEMBER pagina. Als je lid bent kun je op de ledenpagina inloggen en daar vind je alle online ademsessies terug. Daar kan jij je aanmelden.

WAT BRENGT EEN ONLINE MAANDELIJKSE ADEMSESSIE MIJ?

Tijdens de 1 uur durende online ademsessie gaan we verbonden ademen. Maar niet alleen dat, we maken ook contact met elkaar, we checken in, we zetten intenties en doen ademoefeningen. Elke maand is er een ander thema. Een thema dat past bij die tijd van het jaar. Het is belangrijk om in je eigen natuurlijke ritme te blijven leven. Een maandelijkse online ademsessie zorgt ervoor dat je dat ritme blijft volgen. Het zorgt ervoor dat je jouw lichaam en geest precies geeft wat het nodig heeft. Dat zorgt ervoor dat jij in een hele fijne flow terecht komt en ook blijft! Tijdens het verbonden ademen wordt er diep contact gemaakt met je lichaam, waardoor blokkades, trauma’s en emoties doorbroken kunnen worden. Na de sessie voel je je weer een stuk lichter. Dat komt omdat je weer iets dichter bij jezelf staat. Hoe dichter je bij jezelf komt te staan. Hoe makkelijker het leven wordt. Hoe makkelijker het wordt om het leven te accepteren zoals het komt en gaat.

WAT IS DE SOL ADEM COMMUNITY?

Een groep gelijkgestemden waar jij automatisch lid van wordt als je het ADEMFLOW programma volgt. Op de website vind je de online community terug waarin we elkaar steunen, motiveren en inspireren. Dat doen we door o.a. te delen hoe het gaat met je, waar je tegenaan loopt en we delen tips en tricks met elkaar. Daarnaast doet iedereen maandelijks mee met de koude / buiten je comfort zone challenge. Deze uitdaging vind je terug binnen de community en we delen foto's en video's van deze challenge. En we komen om de 4 maanden samen om te verbonden ademen, mediteren en pranayama oefeningen te doen. Een dag om weer tot jezelf te komen. Rust te vinden. Maar ook te verbinden met anderen. Het is als een soort mini retraite dag.

PAST DEZE COMMUNITY BIJ MIJ?

De community past bij jou als:

  • Je op zoek bent naar gelijkgestemden

  • Steun, inspiratie en motivatie zoekt

  • Verbinding zoekt met jezelf en met anderen

  • Je het fijn vindt om te praten over jouw ervaringen in het leven

  • Een veilige plek zoekt waar jij je gehoord en gezien voelt

  • Een plek wil waar jij echt even helemaal tot rust kan komen en waar niets van je verwacht wordt

WAT ALS IK GEEN TIJD VRIJ KAN MAKEN VOOR DE ONLINE ADEMSESSIE?

Maak je geen zorgen als je er op dinsdagavond niet bij kan zijn. De online ademsessies worden opgenomen. Dat betekent dat jij zelf een moment kan uitzoeken om de online ademsessie alsnog te kunnen volgen.

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN VOOR DE LIVE EVENEMENTEN?

Via de EVENTS pagina kun jij je aanmelden voor de live evenementen. Laat daar je gegevens achter en dan ontvang je via mij een email met een betaallink en verdere informatie over het evenement. Als je het ADEMFLOW programma volgt kun je met hoge kortingen deelnemen aan de live evenementen.

WAT ALS IK ONTEVREDEN BEN?

Als er sprake is van ontevredenheid over het AEDEMFLOW programma, dien je een email te sturen naar: info@solbreathworkevents.com en daarin omschrijf je wat de reden is waarom je ontevreden bent. Samen wordt naar een passende oplossing gezocht. 

WAT GAAT HET ADEMFLOW PROGRAMMA MIJ OPLEVEREN?

Je gaat leren om de ademhaling dagelijks bewust in te zetten, zodat jij dichter bij jezelf kan blijven staan. Door de ademhaling goed in te zetten weet jij ieder moment rust en vertrouwen te vinden. Je kan genieten van de allerkleinste momenten. Je komt helemaal in jouw licht te staan en durft te vertrouwen op hoe het leven komt en gaat. Je weet hoe je moet luisteren naar je intuïtie, die ervoor zorgt dat je altijd de juiste keuzes maakt. Je leert je emoties te herkennen en te uiten. Jij durft jezelf te laten zien, precies zoals jij bent. Hierdoor gaan anderen jou ook zien, precies zoals jij bent. Je zal je gehoord, gezien en geliefd voelen door de mensen waar jij veel liefde aan geeft. Je leert ontvangen. Je leert om overal het mooie van in te zien, ook in de minder mooie dingen en minder leuke dingen. Zelfs in je donkere dagen zul jij altijd het licht weer zien.

WAT WORDT ER VAN MIJ VERWACHT ALS IK IN HET ADEMFLOW PROGRAMMA ZIT?

Als je deelneemt aan het ADEMFLOW programma mag je twee keer per maand op dinsdagavond deelnemen aan de online ademsessie. Er wordt van je verwacht dat je tijd vrijmaakt om hierbij aanwezig te zijn. Daarnaast is er een maandelijkse koude/buiten-je-comfort-zone challenge die jou uitdaagt om dingen te doen waar jij als persoon heel veel van gaat leren. Het is leuk als jij deze ervaring deelt in de groep, zodat anderen daar ook weer van leren. Daarnaast is het natuurlijk super leuk als je bij de SOL adem community dagen aanwezig bent! Je brengt dan eten mee wat je met de andere kan delen.

HOE WERKT DE BETALING VOOR HET ADEMFLOW PROGRAMMA?

Wanneer jij je inschrijft voor het ADEMFLOW programma kun je direct betalen. Dit mag je doen door eenmalig het bedrag volledig te betalen of in twee termijnen het bedrag te betalen. Wanneer je voor twee termijnen kiest ontvang je per e-mail in de 4e maand van het ADEMFLOW programma een tweede link om de betaling te voldoen. Wil je in meer termijnen betalen? Dan moet je een e-mail sturen naar: info@solbreathworkevents.com

HOE ZIET DE ADEMCOACHING IN HET ADEMFLOW GOLD PROGRAMMA ERUIT?

Er zijn vier persoonlijke online afspraken die jij zelf digitaal kan inplannen. We beginnen altijd met een ademanalyse. Hier kan ik al veel vanaf lezen. Van daaruit gaan we kijken hoe we jouw ademhaling kunnen verbeteren. Dit hangt samen met de dromen en doelen die jij wil bereiken. Door het aflezen van jouw ademhaling kan ik kritische vragen stellen die ervoor zorgen dat we snel bij de kern van jouw probleem komen. Dit zet jou tot nadenken. De andere drie afspraken gaan we samen ademoefeningen doen die gericht zijn op jouw dromen en doelen. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en kom je stapje voor stapje dichter bij je ware zelf. Je krijgt aan het eind van de sessie ademoefeningen mee voor thuis. 

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN?

Via de CONTACT pagina kun je contact opnemen en onderaan deze pagina vind je ook al mijn contactgegevens terug.

Staat je vraag er niet tussen? 
Neem dan contact met mij op en stel je vraag!

bottom of page