top of page
IMG_4017.HEIC

"VOELEN IS MIJN STERKSTE KRACHT"

Hallo lief mooi mens! Welkom!

Mijn naam is Judith Sol (31 jaar) en ik ben de creator achter SOL breathwork events.

Toen ik voor de eerste keer in aanraking kwam met ademwerk, wist ik meteen: dit is het! Dit is een middel om andere mensen weer terug bij hun gevoel te brengen. De ademhaling is onze levensenergie en ik wens niets liever dat iedereen dat kan voelen en daarmee kan spelen. Voor mij betekent ademhaling; leven. Het is wat ons in leven houdt. En we kunnen er zoveel meer mee, dan we van te voren hadden durven dromen. Ik heb in de ademhaling al mijn antwoorden gevonden.

Judith Sol levensenergie adem

Vol met vertrouwen, positiviteit, plezier in het leven, enthousiasme, nieuwsgierigheid en leergierigheid. Zo sta ik wel in het leven. "Het leven is één groot feest" en "je moet altijd doen waar jij je goed bij voelt" zijn al heel lang mijn favoriete quotes. Dat ook altijd na kunnen streven is voor mij geen moeite. Het is met de paplepel ingegoten. En daar ben ik heel erg dankbaar voor. Een positieve mindset creëer je niet zomaar. Je moet daarvoor eerst leren voelen wie jij bent en wat jij wil. Je moet kunnen vertrouwen op je eigen lichaam en intuïtie. Je moet durven loslaten en accepteren. Ben jij daar klaar voor?

Toen ik zelf, 3 jaar geleden, met de kracht van de adem in aanraking kwam liet het mij niet meer los. Ik voelde mij fitter, energieker en gelukkiger.  Naast dat ik mij mentaal en emotioneel sterker voelde, zag ik ook verbetering in mijn fysieke klachten. Ik merkte op dat ik geen last meer had van inspannings-astma en minder last had van mijn chronische enkelklachten tijdens het hardlopen. Ook mijn conditie ging erop vooruit. Ik geloof daarom dat de ademhaling, onze levensenergie, ons kan helen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Twijfel jij of ik jou kan helpen? 

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Opleidingen/trainingen:
2022: Opleiding tot Breathwork en Pranayama Teacher bij Arhanta
2020-2021: Opleiding tot Holistisch Ademcoach bij Herleva
2020: 21-daagse ademtraining Pranayama bij Tara Academy 
2020: Opleiding tot Leefstijlcoach bij Fontys Eindhoven
2012-2016: Opleiding tot podotherapeut bij Fontys Eindhoven
2008-2012: Opleiding tot sport- en bewegingsmanager bij ROC Tilburg

bottom of page