top of page
Summer Breathwork Experience

vr 09 jun.

|

Oirschot

Summer Breathwork Experience

Magische zomeravonden waar je alleen nog maar van kon dromen! Thema: Ontdekken van je innerlijk lichaam

Tijd & Locatie

2 andere datums

09 jun. 19:00 – 22:00

Oirschot, Polsdonken 1, 5688 LE Oirschot, Nederland

Over het event

SUMMER BREATHWORK EXPERIENCE

Deze zomer organiseer ik samen met ademcoach Luuk (van Brummans breathwork and balance) superfijne zomeravonden, op een magische plek in Oirschot, waar de tijd even helemaal stil staat!

Door middel van pure cacao, live drum en ademwerk brengen wij je terug naar die eindeloze zomeravonden.

Iedere avond is er een ander thema. De thema’s sluiten mooi op elkaar aan, zodat je deze zomer echt diepe verbinding kan maken met jezelf.

Luuk en ik nemen jou mee op een bijzondere innerlijke reis en daarna is er tijd om jouw ervaringen te delen rond het kampvuur. Daar waar diepe verbindingen gemaakt kunnen worden met andere mensen en er tijd is voor een traan, een lach en een marshmallow.

Cacao Ceremonie

Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbind ons intuïtief met moeder aarde.

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen. We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de chakra’s en breathwork.

Live drum

Luuk speelt op de handpan en sjamanendrum en neemt jullie hierdoor mee op een diepe innerlijke reis waarin stress en spanning losgelaten gaan worden. Handpannen zijn een van de krachtigste instrumenten als het gaat om klankgenezing, omdat ze een grote resonantie hebben en door hun convexe, ronde ontwerp, hun geluiden in alle richtingen uitstralen en de hele kamer vullen met trillingen en resonantie. De trillingen van de handpan zijn zo genezend en stressverlagend voor ons lichaam en onze geest, niet alleen omdat we de geluiden als zo harmonieus ervaren vanwege hun frequentieverhouding, maar ook vanwege wat bekend staat als 'entrainment' in het muziekonderwijs. Entrainment vindt plaats wanneer een object dat op een bepaalde frequentie trilt (bijvoorbeeld de handpan) dicht bij een ander object wordt geplaatst dat op een andere frequentie trilt (zoals het menselijk lichaam). Uiteindelijk zal het object dat op een lagere frequentie trilt (ons lichaam) gaan trillen op dezelfde frequentie als het krachtigere (de handpan). Op deze manier heeft de handpan het vermogen om ons energetisch en fysiek te bevrijden van stress en spanning die we in het lichaam hebben opgeslagen.

Breathwork

Luuk en ik nemen jullie mee naar een diepe verbinding en staat van zijn door middel van breathwork. We gaan dus heel veel bewust ademen. Dat doen we onder andere door meditatie, mindfulness, pranayama en natuurlijk de krachtige verbonden ademhaling. De ademhaling is onze levensenergie. En onze levensenergie hoort vrij te kunnen stromen! 

Wanneer de levensenergie vrij stroomt voel je je gelukkig. Je voelt je vrij. Je voelt je verbonden. Je weet wie je diep van binnen bent en wat je diepste verlangens zijn. Je omarmt het leven, met al z'n moeilijkheden. 

Kampvuur

Bij eindeloze zomeravonden hoort een kampvuur! Rond het kampvuur zorgen wij ervoor dat er verbinding gemaakt kan worden met jezelf, maar ook met de anderen. Samen delen we hier onze ervaringen van de avond. Hier mag jij helemaal jezelf laten zien. Voel je van harte welkom. 

De Summer Breathwork Experience is geschikt voor alle leeftijden vanaf 18+. 

Thema's

Iedere avond heeft zijn eigen thema. Wij hebben hiervoor gekozen omdat Luuk en ik geloven dat er toch een bepaalde richting is als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Wil je écht je authentieke zelf kunnen zijn? Dan moet je wel in verbinding staan met je intuïtie en je hart. Die vertellen namelijk wie je werkelijk diep van binnen bent en hoe je je voelt. Maar ook hoe het met je gaat en welke kant je op moet. Lees meer over de thema's als je op de juiste datum klikt.

Vrijdagavond 9 juni: Het ontdekken van je innerlijk lichaam

In het moderne leven heeft logica en rationeel denken de overhand. Daarin vergeten we compleet dat je innerlijk lichaam een enorm waardevolle gids kan zijn. Vertrouwen op je intuïtie bijvoorbeeld, hoe doe je dat? Op deze avond gaan we contact maken met ons lichaam en ons gevoel. Dit is namelijk de basis. Diep van binnen weet je lichaam altijd wat het nodig heeft. Stap 1 is ernaar leren luisteren. Als je leert vertrouwen op je innerlijke stem kun je betere keuzes maken die in lijn zijn met je diepste verlangens en doelen.

Meer leven vanuit intuïtie, is dit niet wat we allemaal zo graag willen? Je intuïtie is een krachtige tool bij het nemen van beslissingen. Op deze zomeravond zoeken we de stilte op in onszelf en gaan we luisteren. Luisteren naar ons lichaam en naar ons gevoel. Als je leert luisteren naar je lichaam ga je vanzelf meer leven vanuit je innerlijke stem. 

TICKETS EN AANMELDEN:

Als je een ticket aanschaft meld je je automatisch aan. Je ontvangt een week van te voren een e-mail met alle informatie die je verder nodig hebt.

Tickets: €85,- per avond

Voor alle drie de avonden: €229,50 (=10% korting!)

KLIK HIER VOOR JE TICKET VAN VRIJDAG 9 JUNI!

KLIK HIER VOOR JE COMBI-TICKET

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te mogen begeleiden bij deze bijzondere zomeravonden!

Heb je nog vragen hierover?

Mail mij dan: info@solbreathworkevents.com

Liefs,

Luuk en Judith

bottom of page