top of page
Moederdag zachte ademcirkel
Moederdag zachte ademcirkel

do 16 mei

|

Oirschot

Moederdag zachte ademcirkel

Deze zachte verbonden ademcirkel is speciaal voor mama's die eventjes tijd mogen gunnen aan zichzelf ❤️

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

16 mei 2024, 19:00 – 21:00

Oirschot, Polsdonken 2, 5688 LE Oirschot, Nederland

Gasten

Over het evenement

Deze ademcirkel is speciaal voor alle mama's (alle leeftijden zijn welkom) die eventjes wat meer tijd&liefde mogen gunnen aan zichzelf 🩷

Soms komt moederdag écht gelegen. Als mama ben je zoveel aan het zorgen. Je geeft zoveel om je gezin. Je hebt er alles voor over. Je leven wordt overgenomen door je kind(eren) en daarbij vergeet je soms dat jij er zelf ook nog bent. Je bent elke dag druk in de weer om voor iedereen alles goed te doen en vergeet daarbij dat het eigenlijk allemaal al lang goed is. Het hoeft niet méér, het hoeft niet beter, het hoeft niet mooier. Jouw kind(eren) willen gewoon dat mama aanwezig is. In het hier en in het nu. 

Laat je deze avond meenemen op een reis naar jezelf. Deze avond mag je even zorgen voor jezelf. Ik begeleid je op een hele zachte en warme manier terug naar je hart. 

Daar waar alle liefde voor jezelf en voor je (kind)eren verborgen ligt. Ik wil je laten voelen dat jij er ook nog steeds mag zijn, in verbinding met je kind(eren). Kom in diepe ontspanning en durf je over te geven aan de kracht en zachtheid van de ademhaling. 

Ben jij zelf mama of wil je dit aan jouw mama (of partner) cadeau doen? 

Mail mij dan naar: info@solbreathworkevents.com

Omschrijf in de mail met hoeveel personen je wil komen en wie je wil aanmelden (voor- en achternaam) 

Wil jij samen met je moeder komen? 

Dan mag dat natuurlijk ook. 

De kosten voor deze moederdag ademcirkel zijn: €49,- 

Kom je samen? Dan betaal je: €79,-

Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek per e-mail. Wanneer de betaling is voldaan ontvang je van mij een mooie digitale kaart met alle informatie die je cadeau kan geven op moederdag. Deze kaart kun je zelf eventueel uitprinten en cadeau doen samen met een mooie bos bloemen. Ik durf te beloven dat ze positief verrast zal zijn! 😉 😘

Deel dit evenement

bottom of page