top of page
Adembenemende trip naar Zweden!
Adembenemende trip naar Zweden!

za 02 sep

|

Baggekärr

Adembenemende trip naar Zweden!

Houdt je van hiken, kamperen en sporten? Maar wil je daarnaast ook de rust opzoeken en diepe ontspanning vinden? Dan is deze reis wat voor jou!

Tijd en locatie

02 sep 2023, 07:00 – 09 sep 2023, 17:00

Baggekärr, Baggekärr 2, 695 97 Tived, Zweden

Over het evenement

Als jij mij een beetje kent dan weet je dat ik gek ben op de natuur. Ik houdt van hiken en kamperen! Het is een grote hobby om naar buiten te gaan en daar steeds meer te ontdekken hoe de natuur in elkaar zit. Toen ik Mischa van HikingViking ontmoette wist ik dat dit een hele mooie combinatie zou zijn! Mischa organiseert ieder jaar een supermooie trip naar Zweden. Hij weet jou alles te vertellen over de flora en fauna van Zweden. Dat betekent dat we veel gaan hiken, maar ook op zoek gaan naar elanden en bevers! Naast het leren van nieuwe bushcraft-skills ben je heerlijk sportief bezig samen met Marvin! Hij zal ervoor zorgen dat je fysiek voldoende uitgedaagd wordt. HOE VET IS DIT!

Maar wat ga ik dan doen?

Ik zorg ervoor dat er ook voldoende tijd is voor rust en ontspanning. Tijdens onze Zweden trip wil ik jou uitnodigen om de natuur naar binnen te brengen. Dat gaan we doen op de meest prachtige en stille locaties. Zo word de reis die je maakt nog completer. Ik organiseer een cacao ceremonie en we passen verschillende ademtechnieken toe om de verbinding en de eenheid met jezelf te voelen. Na een sessie maken we tijd om te bespreken hoe we het ervaren hebben. Dit kan er misschien wel voor zorgen dat je hele leuke en diepgaande gesprekken gaat voeren met de mensen waarmee je de trip aan het maken bent. Zo geniet je niet alleen van de prachtige natuur in Zweden, maar ook van de verbinding met jezelf en de anderen. 

Deze combinatie zorgt ervoor dat de reis niet voor iedereen geschikt is, maar alleen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdagende reis midden in de natuur van Zweden. Mensen die avontuurlijk zijn en open staan voor nieuwe ervaringen. Mensen die kwetsbaar durven zijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Mensen die op zoek zijn naar verbinding tussen lichaam, geest en natuur! Mensen die niet stil kunnen zitten en staan te popelen om nieuwe dingen uit te proberen.

Wil je nog meer informatie?

Wil je graag deelnemen aan de informatie-avond?

Of wil jij je direct inschrijven omdat jij een dikke vette "JAAAA" voelt?!

Ga dan naar:

DE WEBSITE VAN HIKINGVIKING

Deel dit evenement

bottom of page