top of page
2.jpg

"VANAF VANDAAG ZET JIJ JEZELF OP DE EERSTE PLEK, IEDERE DAG WEER!"

Omdat je het waard bent.

Terwijl je soms zo naar rust en ontspanning verlangt, is er altijd en overal wel weer genoeg afleiding waardoor je geen tijd meer over hebt voor jezelf.

Je weet dat het belangrijk is om voldoende tijd voor jezelf te hebben, zodat je lichaam en geest zich kunnen herstellen en kalmeren.

Maar het is ook belangrijk om je relaties goed te onderhouden en leuke dingen te blijven doen met mensen waar jij om geeft.

Soms lijkt het nooit voldoende te zijn, waardoor je nog meer aandacht gaat geven aan anderen en je omgeving en daarin jezelf steeds meer verliest.

Er is geen ruimte meer om je emoties en verlangens te uiten en je weet niet eens meer hoe, waar, wanneer of bij wie je dat zou moeten doen. Gedachten razen maar door en de stress stapelt zich langzaam op wachtend totdat jij er een dikke rode punt achter zet

 

WIL JE DIT?

Een diepe innerlijke rust in lichaam en geest

Een diep zelfvertrouwen ontwikkelen

Vertrouwen op je intuïtie


Een goede gezondheid die je zelf in de hand hebt

Gelukkig zijn met wie je bent

Weten wat je diep van binnen wil


 

Als jij lid wordt ga je leren om de ademhaling dagelijks bewust in te zetten, zodat jij dichter bij jezelf kan blijven staan. Door de ademhaling goed in te zetten weet jij ieder moment rust en vertrouwen te vinden. Je kan genieten van de allerkleinste momenten.

Je komt helemaal in jouw licht te staan en durft te vertrouwen op hoe het leven komt en gaat. Je weet hoe je moet luisteren naar je intuïtie, die ervoor zorgt dat je altijd de juiste keuzes maakt.

Je leert je emoties te herkennen en te uiten. Jij durft jezelf te laten zien, precies zoals jij bent. Hierdoor gaan anderen jou ook zien, precies zoals jij bent.

Je zal je gehoord, gezien en geliefd voelen door de mensen waar jij veel liefde aan geeft.
Je leert ontvangen.

Je leert om overal het mooie van in te zien, ook in de minder mooie dingen en minder leuke dingen. Zelfs in je donkere dagen zul jij altijd het licht weer zien.

HOE? ZO

 • Twee keer per maand gaan we samen een online ademsessie doen. Laagje voor laagje pel je van jezelf af tijdens deze bijzondere sessies. Elke maand is er een ander thema waar we ons op richten. (t.w.v. €45,-)
   

 • Elke maand heb ik een nieuwe koude/buiten-je-comfort-zone uitdaging voor je. Door regelmatig iets buiten je comfort zone te doen, leer je angsten overwinnen en meer te vertrouwen op jezelf. Hierdoor leer je jezelf goed kennen en kun je grote stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling. (t.w.v. €10,-)
   

 • Twee keer per maand ontvang je van mij een 30 minuten pranayama oefening. Dat zijn een reeks ademoefeningen achter elkaar waarbij je leert om controle te krijgen over jouw levensenergie. Hiermee is het makkelijk om jezelf in balans te houden. (t.w.v. €25,-)

DIT ALLEMAAL VOOR MAAR €32.50 PER MAAND

Judith is echt een goede ademcoach. Ze weet je met rust en vertrouwen stap voor stap te begeleiden bij jouw proces.

Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwen wat je aan de groep geeft. Samen ademen, huilen en lachen! Het mag hier allemaal.

Bijzonder hoe snel je door de ademhaling en een paar persoonlijke vragen al snel tot de kern van mijn probleem kon komen. 

MAAR JE KRIJGT NOG MEER..

Want ik wil heel veel liefde met je delen

 • Onbeperkt toegang tot al mijn online content. Dat betekent dat je toegang hebt tot al mijn online video's van ademoefeningen. En bijna elke week komen daar weer nieuwe ademoefeningen bij! Zo weet ik zeker dat er altijd geschikte oefeningen voor jou bij zitten die je dagelijks kan inzetten voor meer rust en vertrouwen. En niet alleen ademoefeningen, ook meditaties vind je hier terug.
   (t.w.v. €50,-)

   

 • Automatisch lid van de SOL ADEM COMMUNITY. Omdat ik het belangrijk vind dat je jouw ervaringen kan delen met anderen. Ik geloof dat we heel veel kunnen leren van elkaar. Met deze community kunnen we elkaar steunen, motiveren en inspireren. Dat doen we deels online, maar ook in het echt.

 • Eén keer per 3 maanden mag je gratis deelnemen aan een community dag. Zie het als een soort mini-retraite dag! Samen mediteren, ademen, dansen, eten, etc. Maar vooral ook tijd om te praten of noujuist stil te zijn. (t.w.v. €85,-)
   

 • EN je krijgt standaard mega fijne kortingen op al mijn live evenementen!

DIT ALLEMAAL VOOR MAAR €32.50 PER MAAND

laat mij jou helpen ademcoach

LAAT MIJ JOU HELPEN

Je hoeft het niet alleen te doen.

Inmiddels ben ik alweer ruim 3,5 jaar aan het werk als holistisch ademcoach en blijf ik mij constant ontwikkelen en verdiepen in de kracht van de ademhaling. Ik heb al verschillende mensen 1:1 mogen coachen op hun ademhaling en veel ademsessies en ijskoud water trainingen mogen organiseren. Stuk voor stuk zijn de mensen verrast over hoeveel de ademhaling voor je kan betekenen. 

Omdat ik een groot empathisch vermogen heb kan ik er snel voor zorgen dat jij je veilig en op je gemak voelt bij mij. Niets is voor mij 'te gek'. Ik kan heel goed luisteren en weet goede vragen te stellen. Hierdoor komen we snel bij jouw kern en kun jij grote stappen maken in jouw ontwikkeling. Ik heb een aanstekelijk enthousiasme voor de kracht van de ademhaling waardoor jij ook snel meegezogen zal worden in deze magische wereld!

Ik vond het best spannend. Maar Judith is zo gepassioneerd en enthousiast over haar werk dat ik meteen wist dat ik in goede handen was. 

Ik voelde mij ontspannen en energiek tegelijkertijd. En na de ademsessie voelde ik een diep gevoel van vertrouwen in mezelf. Echt een aanrader!

Het is echt een cadeautje aan jezelf om deel te nemen aan het membership van Judith!

DIT ADEMBENEMENDE MEMBERSHIP IS GESCHIKT VOOR JOU ALS JE:

2 x PER MAAND EEN UUR TIJD VRIJ KAN MAKEN VOOR DE ONLINE ADEMSESSIE

KLAAR BENT VOOR EEN MAGISCHE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

JE HET FIJN VIND OM MET GELIJKGESTEMDEN SAMEN TE ZIJN EN ELKAAR WIL INSPIREREN EN MOTIVEREN

OPEN EN KWETSBAAR DURFT TE ZIJN

UITDAGINGEN KAN ZIEN ALS IETS WAAR JE VAN LEERT

GELOOFT DAT BODY, MIND EN SOUL ÉÉN ZIJN

GELOOFT DAT DE ADEMHALING JOU VERDER KAN HELPEN

OP ZOEK BENT NAAR GELIJKGESTEMDEN
 

STEUN, INSPIRATIE EN MOTIVATIE ZOEKT

VERBINDING ZOEKT MET JEZELF EN ANDEREN HET FIJN VINDT OM TE PRATEN OVER JOUW ERVARINGEN IN HET LEVEN

EEN VEILIGE PLEK ZOEKT WAAR JIJ JE GEHOORD EN GEZIEN VOELT

EEN PLEK WIL WAAR JIJ ECHT EVEN HELEMAAL TOT RUST KAN KOMEN EN WAAR NIETS VAN JE VERWACHT WORDT

DIT ADEMBENEMENDE MEMBERSHIP IS NIET GESCHIKT VOOR JOU ALS JE:

GEEN TIJD VRIJ KAN MAKEN

 

NIET KLAAR BENT VOOR INTENSE ERVARINGEN 

 

LIEVER ALLES ALLEEN DOET EN GEEN VERBINDING ZOEKT MET ANDEREN

 

BANG BENT OM JE OPEN TE STELLEN

 

NIEUWE UITDAGINGEN SNEL TE VEEL ZIJN EN ALLEEN MAAR TOT PROBLEMEN ZULLEN LEIDEN

 

WACHT NIET LANGER EN LAAT DIE LEVENSENERGIE STROMEN

Twee keer per maand een online ademsessie van 60 minuten (t.w.v. €45,-)
 
Iedere maand een koude/buiten je comfort zone uitdaging (t.w.v. €10,-)
 
Twee keer per maand een pranayama oefening van 30 minuten (t.w.v. 25,-)
 
Onbeperkt toegang tot al mijn online content (t.w.v. €50,-)
 
Lid van de SOL ADEM COMMUNITY (t.w.v. €85,-)

PLUS Superfijne kortingen op alle live evenementen!

DIT ALLEMAAL VOOR MAAR €32.50 PER MAAND

bottom of page