top of page
Online ademsessie: Liefde!
Online ademsessie: Liefde!

do 26 mei

|

via Zoom

Online ademsessie: Liefde!

Liefdevolle ademsessie op Hemelvaart-ochtend!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 mei 2022, 08:30 – 10:00

via Zoom

Over het evenement

Een online ademsessie waarbij we op reis gaan naar de liefde in jou. Waar denk je aan bij liefde? Wat voel je bij liefde? Wat zie je bij liefde? Liefde ligt vaak gevoelig. Ik zie dat veel mensen het moeilijk vinden om over liefde te praten. Laat staan als het over zelf-liefde gaat. Maar het gaat veel verder dan dat.. Ik wil jullie meenemen op deze liefdevolle reis om in te zien dat liefde veel meer is dan dat je in eerste instantie misschien zou denken.

Deze ademsessie is een mooi vervolg op de online ademsessie van 17 mei. Ik raad je aan om bij beide aanwezig te zijn. Als dit niet mogelijk is, dan is dat natuurlijk geen probleem. Ook deze sessie is voor iedereen toegankelijk. Ook als je nog nooit eerder de verbonden ademhaling hebt toegepast.

Verbonden ademen is een ademhalingstechniek die je liggend doet. Je neemt volle en diepe ademteugen, zonder adempauze. Ik begeleid je met mijn stem en muziek. Na 30 minuten mag je weer rustig ademen en hebben we een ontspanningsfase van 10 minuten.

Contra-indicaties: epilepsie, slikken van zware anti-depressiva, hoog-zwanger, hart/vaat aandoeningen.

Deel dit evenement

bottom of page