top of page
Cacao ceremonie & Breathwork
Cacao ceremonie & Breathwork

wo 30 aug

|

Nuenen

Cacao ceremonie & Breathwork

Ervaar de kracht van cacao en ademwerk in deze prachtige Yurt vlakbij Eindhoven!

Tijd en locatie

30 aug 2023, 19:00 – 22:00

Nuenen, Papenvoortse Heide 5, 5674 SL Nuenen, Nederland

Over het evenement

Wat is een cacao ceremonie?   

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost.

Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus.

De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbind ons intuïtief met moeder aarde.

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen.

Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen.

Cacao word in Midden en Zuid Amerika al sinds mensenheugenis beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. En word daar ook wel het ‘elixer van de goden’ genoemd. Een inheemse mythe stelt dat wanneer de aarde en haar bevolking uit balans is, de ‘sacred cacao’ uit het regenwoud komt om de harten van mensen te openen en deze planeet terug te brengen naar een staat van harmonie en balans. Deze tijd is nu!

De cacao die bij deze ceremonie gebruikt zal worden komt uit Peru en is rauwe cacao in de puurste vorm. Het is met zorg en liefde geteeld speciaal voor ceremonies. De elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect.

Inhoud workshop:

De ceremonie is een uitnodiging om terug te komen naar je bron. Om JA te zeggen tegen het leven in haar totaliteit.

We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de chakra’s, breathwork en dans. De reis zal je zowel diep naar binnen leiden als naar buiten. In deze ceremonie zul je een diepe intimiteit met jezelf ervaren maar we zullen ook samen diep in de viering van het leven gaan.

Op een liefdevolle manier word je door een reeks (adem)oefeningen geleid waarbij je weer in staat gesteld word je eigen reflectie te zien. Verliefd te worden op jezelf. En op een diep niveau een verbinding aan te gaan met alles wat is.

Je mag al deelnemen aan deze magische avond voor: 60 euro. 

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. 

Klik hier om je ticket aan te schaffen. 

Wanneer de betaling afgerond is, ontvang je van mij binnen 48 uur een e-mail met alle informatie die je verder nodig hebt. 

Liefs, Judith

Deel dit evenement

bottom of page