top of page
Cacao ceremonie & Breathwork in Bladel
Cacao ceremonie & Breathwork in Bladel

Fri, 01 Dec

|

Bladel

Cacao ceremonie & Breathwork in Bladel

De laatste van dit jaar. Samen met alleen maar vrouwen. In het dorp waar ik geboren en getogen ben. Bladel. Deze avond gaat magisch worden.

Tijd & Locatie

01 Dec 2023, 19:00 – 22:00

Bladel, Beverdijcken, 5531 PV Bladel, Nederland

Over het event

Koop hier je kaartje

Wat doet cacao? 

Het drinken van pure cacao zorgt ervoor dat je hart zich meer gaat openen. Je maakt verbinding met je lichaam en gaat voelen hoeveel liefde daar verstopt zit.. 💖  Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen.   Cacao word in Midden en Zuid Amerika al sinds mensenheugenis beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. En word daar ook wel het ‘elixer van de goden’ genoemd.  Een inheemse mythe stelt dat wanneer de aarde en haar bevolking uit balans is, de ‘sacred cacao’ uit het regenwoud komt om de harten van mensen te openen en deze planeet terug te brengen naar een staat van harmonie en balans.  Deze tijd is nu!

Inhoud van het programma:

De ceremonie is een uitnodiging om terug te komen naar je bron. Om JA te zeggen tegen het leven in haar totaliteit.

We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de chakra’s, breathwork en dans. De reis zal je zowel diep naar binnen leiden als naar buiten.  In deze ceremonie zul je een diepe intimiteit met jezelf ervaren maar we zullen ook samen diep in de viering van het leven gaan.

Op een liefdevolle manier word je door een reeks (adem)oefeningen geleid waarbij je weer in staat gesteld word je eigen reflectie te zien. Verliefd te worden op jezelf. En op een diep niveau een verbinding aan te gaan met alles wat is. 🌿🌎

En jij bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijzondere avond.   

WANNEER? Vrijdag 1 december 2023 💛 // Opening: 19.00u en we sluiten af rond 22.00u 

WAAR? Beverdijcken Bladel  💚  

Hoeveel het kost?  Je bent er alweer bij voor 60 euro 💜

Koop hier je kaartje

Share This Event

bottom of page